Opdrachtgevers

Sales en Marketing Profs is specialist in het bemiddelen en inzetten van sales en marketing professionals. De keuze van de juiste arbeidskracht is in deze functiegroepen van essentieel belang.

Hoe kunnen wij u helpen?

  • 4 diensten
  • 4 functiegroepen
  • 3 winnaars

Onze diensten:

werving en selectie
Met onze bewezen werving en selectiemethoden zijn wij keer op keer in staat de juiste arbeidskrachten voor onze opdrachtgevers te vinden. Ons kandidaten netwerk is groot, relevant en up to date.

detachering
Gedetacheerden zijn werknemers die bij ons in dienst zijn en bij u als opdrachtgever werkzaamheden uitvoeren. U stuurt deze werknemers aan, maar de loonadministratie en -betaling verzorgen wij. Het voordeel voor u, als klant is helder: u krijgt goede en betrouwbare kandidaten binnen de gestelde tijd en financiële randvoorwaarden. Na afloop van de afgesproken detacheringsperiode heeft u als klant de mogelijkheid de kandidaat permanent over te nemen.

outsourcing
Talent based outsourcing:
U wilt bepaalde taken volledig of gedeeltelijk uitbesteden omdat ze niet tot uw kernactiviteiten behoren? Naast het werven en selecteren van dit personeel kunnen wij ook de benodigde opleidingen en trainingen verzorgen. Met Talent based outsourcing ontwikkelen wij een oplossing die aansluit bij uw behoeften.

Recruitment Proces Outsourcing (RPO):
In dit geval ondersteunen we u voor de invulling van een (tijdelijke) rekruteringsbehoefte, of bij een éénmalige grootschalig uitbreidingsproject. We bespreken uw doelstellingen en doorgronden uw bedrijfscultuur. Vervolgens onderzoeken we uw behoeften en toetsen die aan de arbeidsmarkt. Op basis daarvan ontwikkelingen wij het optimale rekruteringsproces.

flexibele inzet
Behoefte aan flexibel inzetbaar sales of marketingpersoneel? Sales en Marketing Profs heeft een groot netwerk van freelancers en flexibele krachten die (afhankelijk van uw behoeften) direct inzetbaar zijn. De loonadministratie en -betaling van deze krachten verzorgen wij.

Onze functiegroepen:

  • Business to business sales
  • Retail sales
  • Marketing
  • Communicatie

3 Winnaars

Bij Sales en Marketing Profs draait het altijd om onze kandidaten, de klant en het team. Wij zijn pas tevreden als iedereen in deze relatie wint. Of het nu gaat om detacheren, of een vaste functie. Het creeren van 3 winnaars is zowel onze missie als de mentaliteit bij ons op de werkvloer.
Voor onze klant betekent dit de best mogelijke kandidaat tegen een duidelijk en scherp tarief. Alleen op deze manier geloven wij dat we een duurzame relatie kunnen opbouwen met onze kandidaten, klanten en interne medewerkers.

Deze informatie delen met uw collega’s? Download hier onze leaflet voor opdrachtgevers.