New Business Accountmanager Inside Sales

30 sep, 2019 | Business 2 Business, Regio Amsterdam, Regio Utrecht

Ben jij ervaren in de wereld van inside sales en wil jij simpelweg de beste zijn? Zoek jij een internationale organisatie met veel doorgroeimogelijkheden? Dan zoeken wij jou!

Voor een internationale startup (onderdeel van een wereldwijd multinational zijn wij op zoek naar meerdere Accountmanagers die zeer gedreven zijn en mee gaan werken aan het succes van deze organisatie.

De organisatie

Een internationale organisatie dat onderdeel uitmaakt van een beursgenoteerde Amerikaanse Multinational

De functie

Wat ga je doen als New Business Accountmanager Inside Sales?

Allereerst start je met een intensief opleidingstraject waar je alle o.a. alle ins en outs van het product leert kennen. Zodra je deze stap gezet hebt, is het tijd om je samen te voegen bij jouw uiterst gedreven sales collega’s in Utrecht.

Als New Business Accountmanager Inside Sales maak jij het jouw persoonlijke missie telefonisch deals te closen. Zodra jij een “nee” hoort, start voor jou de actie pas. Je benadert prospects proactief om kwalitatieve deals te realiseren.

Wat verkoop je als New Business Accountmanager Inside Sales?

Je verkoopt een software tool waarmee bedrijven volledig inzicht krijgen in hun wagenpark op het gebied van gereden kilometers, verbruik per voertuig, locatie per voertuig en nog veel meer gave inzichten. Door dit inzicht kunnen de bedrijven het wagenpark zo efficiënt mogelijk inzetten waarbij jij voor een flinke kostenbesparing kunt zorgen bij jouw klanten. Kortom, een win win voor beide partijen!

Aan wie verkoop je dit product?

Het marktsegment van deze organisatie gaat van MKB tot de groot zakelijke markt, met een wagenpark vanaf 5 voertuigen. Je contactpersonen bestaan uit wagenparkbeheerders, directieleden en inkopers.

Jouw profiel

Wat zoeken wij in de New Business Accountmanager Inside Sales?

Om in aanmerking te komen voor deze functie is het allereerst van belang dat het salesbloed door je aderen stroomt en je een absolute winnaar mentaliteit hebt. Vanwege het internationale karakter beheers je naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal volledig. Daarnaast ben jij:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Ervaren in de sales, minimaal 2 jaar ervaring met (tele)sales
  • Klant- en resultaatgericht ingesteld
  • Proactief en initiatiefrijk
  • Bereid hard te werken om te scoren
  • Collegiaal

De aanbieding

Een prachtige leerschool bij een internationale can- do organisatie waar je volop kansen krijgt om door te groeien. Daarnaast krijg je een goed vast salaris (€ 2.400,-) die je aan kunt vullen met een bonus die op kan lopen tot zo’n € 3.500,- per maand! Overigens is de bonus “uncapped’

Meer weten over deze vacature?

Susan Maaskant
Recruiter

M +31(0)612201432
T +31(0)202384175
E susan@salesenmarketingprofs.nl

Deel deze vacature

Deel deze vacature met je vrienden/kennissen